Sådan anvender du Thorup-Klim motionscenters nye medlemssystem første gang:

1.  Hvis du IKKE er eller IKKE tidligere har været medlem af Thorup-Klim motionscenter.

Opret dig først som bruger på hjemmesiden og medlemssystemet ved at klikke på knappen herunder og vend så tilbage til denne side og følg instruktione i punkt 2. nedenfor.

HUSK at du OGSÅ skal oprette et abonnement i punkt 2. !

2. Når du er oprettet som bruger og har modtaget dit brugernavn og kodeord

Vælg ønsket abonnement herover og log ind med det brugernavn og password du har fra tidligere tilmeldinger.

Da Thorup-Klim motionscenter har fået adgangssystem med nøglebrik, skal denne oprettes efter du har oprettet et abonnement. Nøglebrikken koster 100,- kr. og vil blive trukket på den første regning. 

Du skal møde op i centeret i en af instruktørtiderne. Her vil de udlevere din chip. Er der ingen instruktørtider, kan du kontakte en af vores instruktører og lave en aftale om udlevering. Din pinkode er aktiv 5 min efter din tilmelding. Din pinkode finder du i den mail du modtog da du oprettede en medlemskonto. Når du benytter din pinkode, skal du huske at afslutte din indtastning med #

Nøglebrikkerne kan genanvendes, så hvis du melder dig ud for en periode, så gem venligst brikken, da du ellers skal betale gebyr igen for en ny  brik. På forhånd TAK!

VIGTIGT!: Medlemsskab af Thorup-Klim motionscenter fungerer som et abonnement. Dette betyder, at ved udløbet af den valgte periode, fornyes medlemsskabet automatisk og kontingent for en ny periode hæves automatisk på det tilmeldte betalingskort. Såfremt dette ikke ønskes. kan abonnement fravælges når man er logget ind.